Lediga lokaler - Lövgrens Fastigheter AB
16183
page-template-default,page,page-id-16183,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Lediga lokaler

Adress: Repslagaregatan 15 A-B, Motala

Ledig: Efter överenskommelse

Yta: 130 kvm varav 30 kvm är lager

Information: Mycket ljus och trevlig butiks-/kontorslokal i Motala City!
Här erbjuder vi en ledig lokal som lämpar sig för butiksverksamhet, mäklare etc. Lokalen har fördelningen butiks-/kontorsyta på markplan om ca 100 kvm, inga nivåskillnader, ytan här är delvis anpassningsbar. Lageryta om ca 30 kvm finns en trappa ner i källaren.
Fastigheten är är utrustad med bra ventilationsanläggning och komfortkyla. Stora och fina skyltfönster runt hela lokalen som vetter ut mot både Repslagaregatan och Drottninggatan, ett fantastiskt bra läge och perfekta skyltmöjligheter!

Adress: Kungsvägen 43, Mjölby

Ledig: Omgående

Yta: ca 200 kvm

Information: Mycket fin butikslokal med ypperliga skyltmöjligheter!
Lokalen har ett publikt läge med entré och skyltfönster ut mot Kungsvägen. På kortsidan finns garageport för smidig in-/urlastning. Bra tillgänglighet och goda parkeringsmöjligheter in till fastigheten.

Adress: Kungsvägen 37, Mjölby

Ledig: Omgående

Yta: 12 kvm

Information: Nu har vi ledigt kontorsrum i Konsulthuset!
Här har du möjlighet att hyra ett ljust och trevligt kontorsrum i vårt kontorshotell. Tillsammans med många andra företagare har ni tillgång till gemensamma personalutrymmen samt stort och fint mötes-/konferensrum. Fastigheten har ett publikt läge med ypperliga parkeringsmöjligheter.

Adress: Kungsvägen 37, Mjölby

Ledig: Omgående

Yta: ca 117 kvm

Information: I Konsulthuset finns nu en mycket ljus och trevlig kontorslokal ledig på markplan!
Lokalen kan anpassas efter önskemål. Handikapptoalett finns och i fastigheten/lokalen finns också komfortkyla. Fastigheten har ett bra och publikt läge med goda parkeringsmöjligheter, vilket gör livet lite enklare för de som jobbar här.

Adress: Drottninggatan 32, Motala

Ledig: Omgående

Yta: 58 kvm

Information: Fin källarlokal för den lilla verksamheten!
Lokalen är utrustad med stora fönster som lämpar sig perfekt för bra skyltning och synbarhet. Fastigheten är belägen nära city med gångavstånd till stadens lunchrestauranger och butiker.

Adress: Storgatan 11, Motala

Ledig: Omgående

Yta: 70 kvm

Information: Lokal med bra läge för den lilla verksamheten!
Lokalen har ett publikt läge och utrustad med fönster ut med Storgatan som lämpar sig bra för skyltning och synbarhet. Fastigheten är belägen nära city med gångavstånd till stadens lunchrestauranger och butiker.
Parkeringsplats finns.

Information till lägenhetssökande om behandling av personuppgifter och skriftligt samtycke

De personuppgifter som du lämnar till hyresvärden i samband med att du tecknar ditt intresse för lägenhet kommer att behandlas i den utsträckning som behövs för att kunna fullgöra vårt avtal. För ytterligare information klicka direkt på efterföljande länk för att läsa mer om vår GDPR-dataskyddspolicy http://lovgrens.se/gdpr-dataskyddspolicy/

Jag samtycker till att hyresvärden behandlar personuppgifter om mig i enlighet med det ovanstående.

Ditt namn

Din e-postadress

Ditt telefonnummer

Objektbeskrivning (Ex. 2:a 60kvm Vintergatan 10, Mjölby)