Kabel-tv & bredband - Lövgrens Fastigheter AB
16056
page-template-default,page,page-id-16056,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Kabel-tv & bredband

Bredband
Telia har slutfört installationen av ett lokalt nätverk (FiberLan) samt fiberanslutning till våra fastigheter. Denna installation ger dig som hyresgäst hos oss möjlighet att via nätverksuttaget beställa Telia Bredband Fiberlan med en hastighet upp till 100 mbit/s samt Telia Bredbandstelefoni.

Kabel-TV
I samtliga våra fastigheter har vi Telia kabel-TV där vi kan erbjuda våra hyresgäster ett kanalutbud på preliminärt 20 fria kanaler. Om du som hyresgäst önskar ett utökat utbud av kanaler finns detta via Telia Digital-TV.

Kanalplan Telias analoga utbud i samtliga fastigheter (lokala avvikelser kan förekomma)

Program: SVT 1 SVT 2 TV 3 TV 4 Kanal 5 TV 6 Sjuan TV 8 Kanal 9 TV 10 TV 11 TV 12 SVT 24 Barnkanalen Kunskapskanalen Discovery Channel Eurosport MTV TLC.

 

Supportärenden och beställningar: Support Telia – Ring 020-240 250. Beställning eller prisuppgift Telia – Ring 020-755 766. För mer information om respektive produkt som du har tillgång till i din lägenhet kan du besöka Telias webbplatser: www.telia.se/fiberlan www.telia.se/tv www.telia.se/bredbandstelefoni Se även informationstavla i respektive trapphus.

2019-06-03
Viktig information till våra hyresgäster: Just nu pågår förhandlingar mellan Telia och en av deras leverantörer av tv-kanaler.

Telia sitter i förhandling med en av deras leverantörer som kan komma att resultera i att några kanaler tas ut ur det TV-utbud som finns i fastigheten idag. Detta sker i så fall per den 1 juli på obestämd tid. Det gäller kanalerna TV3, TV6, TV8, TV10, NFL Networks, ESPORT TV och TV3 Sport. Det här är naturligtvis en jättetråkig situation och Telia beklagar att det orsakar problem för oss kunder. På telia.se/tvinfo kan du alltid se den senaste informationen. Här förklarar Telia varför, vilka kanaler som vi får istället och ger svar på vanliga frågor.

Om Telia inte kommer överens om ett nytt avtal med sin leverantör stängs nedan kanaler ner den 1 juli 2019, men de jobbar beslutsamt för att det inte ska ske.

TV 3

TV 6

TV 8

TV 10

NFL Network

TV 3 Sport

Esports TV

Sidan uppdaterades senast 2019-06-03